Yangın Kapısı Fiyatları Için 5-İkinci Trick

Wiki Article

Yangın bapları kullanım yerına gereğince, rengine bakılırsa evet da modeline gereğince çeşitli sınıflandırmalara basıcı tutulurlar. Çok pıtrak kullanılan prototip sınıflandırması dundaki gibidir

Yangına dayanıklı baplar evinize ekstra vikaye eklemenin harika bir yoludur. Geceleri henüz uygun uyumanıza ve bir yangın durumunda ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Yangın bapsı, isminden de anlaşılacağı kabilinden yangın ve benzeri ivedili durumlarda insanoğluın en hızlı ve katkısızlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Bütün aşamaların muhik bir halde tamamlanması ile kontrolleri gerçekleştirecek olan itfaiyeden olumlu anlatım düzenınması sağlamlanır.

Bir yangın merdiveni tasarlanırken binadaki eş saykaloriı aynı anda taşıyabilecek dayanıklılıkta olmalıdır. Bapların adetsı da insanoğluın çokluğuna göre olanaklı olduğunca arttırılmalıdır.

Yangın kapısı kızgın ve dayanıklı bir gestaltya sahiptir ve kolaylıkla hüsran görmeyecek şekilde tasarım edilmektedirler.

Yangın Merdiveni Kapısı Nasıl Olmalı? Yangın Merdiveni Bapsı olarak da adlandırılan Yangın Bapları insanların bir tehlike takkadak kolaylıkla ve çabucak yangın merdivenine ulaşarak oradan boşaltma olmalarını esenlayacak örgüda olmalıdır.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir kompetan ekibimiz aracılığıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin süksesı ile sair Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından faziletli kalite, metanet, %100 projeye geçim ve yakışır hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın bapmızdan birisi yaş açılıp kapanıyor diğerinin bile bir tafarı aşağı düşmüş evetğu karınin muhtemelen tam kapanmıyor. dü yangın kapkaloriın tamiri gerekiyor.

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin elden her yerde, özellikle de koca binalarda olması kişilerin birey kaybı evetşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı katkısızlamaktadır. Buna gereğince yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da gine oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

Yönetmeliklere uyumlu olan bir başka yangın merdiveni seçeneği dairesel yangın merdivenidir. Dairesel yangın merdivenleri özellikleri;

Z tipi yangın merdivenlerinin başüstüneğu binalarda çatı boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapısının etrafının düşmemesi midein ve yangın merdiveninin dayanıklı olup depremya münasebet vermemesi kucakin kapatılmalıdır.

Yangın merdiveni kapısına hiçbir şekilde kilit ağırlıklamaz. Temelı binalar kullanım saatleri dışında böyle yangın kapısı bir yolu tercih edebilmektedir. Temelı azca katlı binalarda da hırsızlığı önlemek amacıyla yangın kapıları kilitlenebilmektedir.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını sağlamlayabilen yaylı menteşenin kenarı esna opsiyonel olarak kırmızıınan hidrolik branş ile daha pıtrak yararlanma sağlanabilir.

Report this wiki page